• +358 408 011 390
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Niukka tappio kotona

TuTo Lentis kärsi tiukan koti tappion Jyväskylälle, luvuin 2-3. Peli oli ajoittain molemmin puolin mallikasta ja tasokin pysyi hyvänä. Pitkän erätauon jälkeen molemmat joukkueet nappaisivat yhden erän hieman helpommalla ja kolmannessa erässäkin mentiin vuorotahtia. Jyle1

TuTo Lentiksen tavoitteet tällä ensimmäisellä kaudella, tällä sarja tasolla, oli ottelu kokemuksen kartuttaminen ja sarjaan sisään ajaminen. Tämä toteutuu parhaiten pelaamalla kovia pelejä ja niistä olemmekin koittaneet kovasti oppia ammentaa. Jostakin syystä meistä vastaan on myös moni joukkue kaivanut farmisopimuksen ym turvin liigapelaajia vahvistamaan omaa joukkuettaan. Tämä on meidän kannalta tietysti ollut hyvää kokemusta, mutta valitettavasti se samalla murentaa koko sarjan kilpailuasetelman. Lisäksi tietysti tässäkin pelissä tämä liiga värväys on selkeästi sääntöjen vastainen, koska säännöt selkeästi sanovat, että farmisopimuksella ei ole oikeutta pyrkiä pelejä ratkaisemaan. Jos pelaajaa käytetään vain yhdessä pelissä, koko kauden aikana, missä pelataan samoista sijoituksista, jokainen näkee tämän sääntöjen vastaisuuden. Isommassa kuvassa näihin ilmiöihin törmääminen on valitettavaa ne, kun pakkaavat aina myös näkymään siinä, että pelaajien motivaatiot ovat koetuksella. Sitten lajissa ihmetellään, että miksiköhän pelaajien määrät laskevat ja kiinnostus on kovin pientä. Jos oletetaan, että meillä olisi jokunen penkkiurheilija, joka seuraisi lajia, olisi myös tälle melko kummallista, kun pelaajat vaihtuisivat ottelun tärkeyden mukaan.

TuTo Lentiksen viimeinen runkosarjan ottelu pelataan sunnuntaina Nunnavuoressa ja vastustajaksi tällä kertaa saapuu Raision Urheilijat. Ottelu alkaa klo 13.


© 2021 TuTo Lentis Ry.. All Rights Reserved.