• +358 408 011 390
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

meidän YHTEISTYÖKUMPPANIMMEilman teitä, ei ole meitä!

Olemme Turun alueen seuroista, varmasti ahkerimpia, niin harjoittelijoita, kuin talkoontekijöitäkin. 2019 ollaan oltu mm. Ruississa, PNG, Gigantissa, vaali talkoissa jne. Harjoituksia ollaan pidetty ympäri vuoden n 5 kpl viikossa, joten energiaa meillä kyllä piisaa!

Jos sinulla olisi meille sopivia talkoita, niin ota rohkeasti yhteyttä. Viedään yhdessä turkulaista ja suomalaista naisten huippu-urheilua eteenpäin!

Suomen Pinnoitetyö

Esittelyssä
SUOMEN PINNOITETYÖ

Suomen Pinnoitetyö on varma valinta, kun tarvitset lujaa ja kestävää pinnoitusta esimerkiksi katollesi tai erilaisiin betoni- ja teräsrakenteisiin. Osaavat asentajamme tekevät pinnoitustyöt yrityksille, yksityisille ja taloyhtiöille, missä päin Suomea tahansa.  

K-market Runos

Esittelyssä
K-MARKET RUNOS

K-Market Runos tarjoaa lähiruokaa parhaimmillaan, loistavalla palvelulla höystettynä. K-Marketin tuoreita pullia pääset maistelemaan myös meidän koti otteluissa.

Esittelyssä
RUNOSMÄENLÄMPÖ

Runosmäen Lämpö hoitaa, huoltaa ja huolehtii tiloistasi

ASUKKAIDEN PARHAAKSI

Runosmäen Lämpö Oy Turun kaupungin ja osakastaloyhtiöiden omistama isännöinti-, huolto- ja siivouspalveluita tarjoava yhtiö. Lue lisää palveluistamme asukkaille ja taloyhtiöille.

This image for Image Layouts addon

Esittelyssä
SERIMAN

SERIMAN  LAADUKAS JA
LUOTETTAVA PAINOTALO

 

PAINOTALO, SERIPAINO, DIGIPAINO, OFFSETPAINO, TAMPOPAINO, SUURKUVATULOSTUS JA LASERLEIKKAUS SEKÄ KAIVERRUS

 

Seriman Oy on pitkät perinteet ja vankan ammattitaidon omaava painotalo. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset laidasta laitaan, jotentörmäät valmistamiimme tuotteisiin jatkuvasti ja kaikkialla. Osaavan henkilökunnan ja monipuolisen konekannan ansiosta pystymme kilpailemaan myös suurissa määrissä ja toimitusajoissa.

teollisuusliitto

Esittelyssä
TEOLLISUUSLIITTO

Teollisuusliitto ry on suomalainen teollisuudessa työskentelevien työntekijöiden ammattiliitto. Liitto on yksi Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön suurimmista jäsenliitoista.

Lähitapiola

Esittelyssä
LÄHITAPIOLA

LähiTapiola on vakuutusyhtiö, josta saat sekä vakuutukset että säästämisen ja sijoittamisen palvelut itselle, perheelle tai yritykselle. Tervetuloa!

Volkswagen center Turku

Esittelyssä
VOLKSWAGEN CENTER TURKU

Suomen suurin Volkswagen automyyjä palvelee Turussa Rieskalähteentiellä.

© 2021 TuTo Lentis Ry.. All Rights Reserved.